Etter måneder med nedlukking av samfunnet under coronapandemien, gispet verden da den ikoniske brunetten Emily Ratajkowski viste frem sitt nye utseende den 22. juni. Den feministiske Instagram-dronningen hadde blitt blond! Selv om overgangen var et sjokk for offentligheten, hadde Emily faktisk tenkt på forandringen lenge. Som mange kvinner med en naturlig mørk base, var hun litt bekymret for å bli helt blond. Hva ville prosessen gjøre med håret hennes?  

Etter den store suksessen med Blond Absolu, Kérastases blonde hårpleieserie, ble det avklart at alle som vil kan bli blonde og være sikre på at deres nylig blekede hår vil være i trygge hender. Nå, med lanseringen av Cicaextreme-produktene, kan ekstreme blondiner, som Emily, nyte deres drømmelook uten å bekymre seg for beryktede skader og knekte hårstrå som følger med bleking.

Ettersom salonger åpnet igjen rundt om i verden, beviste Emily at å bli blond er en utmerket måte å freshe opp på. Det viser seg dog at Emily gikk tilbake til brunt hår noen uker senere, men med Kérastase kan du ombestemme deg så mye du vil, og vi vil være der med den luksuriøse hårpleien du trenger.

Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.