Oily Scalp and dandruff Banner Norway

Fet hodebunn og flass

Kérastase kan nå tilby en luksuriøs og pleiende hårpleieserie, Symbiose, spesielt utviklet for sensitiv hodebunn med tendenser til flass. Nyt en velduftende serie av hårpleieprodukter som får hodebunnen i balanse og styrker dens barriere. Perfekt for deg med fett hår og flass. Få selvtilliten og det vakre håret tilbake med Symbiose.

Symbiose Oily scalp 2 Norway
OIly scalp and dandruff 3rd image Norway

MICRO-PEELING CELLULAIRE

| Symbiose

Som første trinn i din nye Symbiose-hårpleierutine kan du forbedre hodebunnen på de aktive ingrediensene i sjampoen. Det gjør du med Symbiose Micro-Peeling Cellulaire, som er en mild eksfolierende behandling med salisylsyre som umiddelbart fjerner synlig flass mens hodebunnen lindres. Påfør produktet i vått hår før du vasker det, masser skånsomt inn i hodebunnen og skyll deretter grundig.

Les mer

BAIN PURETÉ ANTI-PELLICULAIRE

| Symbiose

Til hårvasken anbefaler vi Bain Pureté Anti-Pelliculaire, som er en rensende cellulær sjampo mot flass og fet hodebunn. Sjampoen inneholder bl.a. pyroktoneolamin, som bekjemper soppen som forårsaker flass, og salisylsyre som fjerner synlige flass og balanserer oljenivået i hodebunnen. Påfør sjampoen i vått hår, masser den skånsomt inn i hodebunnen og lengder og la den virke i 2-3 minutter. Skyll deretter grundig.

Les mer

MASQUE REVITALISANT ESSENTIEL

| Symbiose

For å gi håret pleie kan du avslutte hårvasken med Masque Revitalisant Essentiel, som er en intenst revitaliserende kur som fukter fibrene, gir intens næring og etterlater håret glatt og styrket. Den ultrapleiende formelen er beriket med salisylsyre og squalane som pleier håret og bidrar med å fjerne resterende flassavleiringer i lengdene. Påfør kuren i vasket og håndkletørt hår, masser skånsomt inn i lengder og spisser og la virke i 2-3 minutter. Skyll deretter håret grundig.

Les mer
Intensivt natserum mod skl image Norway

Video Cover Symbiose Home Page Norway
Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image Norway

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.