Spørsmål og svar Main header title Kerastase
OSS

Spørsmål og svar

Ofte Stilte Spørsmål

Hvor kan jeg få kjøpt Kérastase-produkter i profesjonell størrelse (økonomipakninger)?

Kérastase-produkter i profesjonell størrelse er forbeholdt Kérastase-hårrådgivere, og er ikke for salg til enkeltpersoner.

Går det an å få prøver av Kérastase-produkter?

Utvalget av produktene gjøres av din Kérastase-hårrådgiver.

Vi kan derfor ikke sende deg produkterprøver.

Kan jeg delta i testing av Kérastase-produkter?

Vi takker deg for interessen du viser for Kérastaseproduktene. Det pågår for tiden ingen uttesting av produkter med internettbrukere. Vi vil holde deg informert dersom anledningen skulle by seg.

Kan jeg få tilsendt en katalog over Kérastase-produkter?

Vi sender ikke produktkataloger til private adresser. Men i "Hjemme hos meg selv"-delen på vårt nettsted får du oversikt over alle Kérastase-produkter, sortert eller serier og underserier. Du kan skrive ut de sidene du er interessert i.

Hva er prisene på Kérastase-produktene?

Ingen priskatalog tilgjengelig. Kontakt din Kérastase-hårrådgiver for å få oppgitt prisene på de produktene du er interessert i.

Kan jeg bruke Kérastase-produkter fra forskjellige serier?

Det er ingen kontraindikasjoner mot å bruke Kérastase-produkter fra forskjellige kolleksjoner. Men vi anbefaler allikevel at du ber din Kérastase-stylist om å foreta en komplett hårdiagnose slik at han/hun kan anbefale de produktene som passer best for dine hår- og hodebunnsbehov.

Hvor lenge skal man bruke et Kérastase-behandlingsprodukt?

Sjekk indikasjonene for hver behandlingsprodukt (Aminexil, Forcintense, osv.), eller be din Kérastase-rådgiver om hjelp til å stille diagnose av ditt hår.

Finnes det noen kontraindikasjoner for bruk av Kérastase-produkter (graviditet, osv)?

Nei. Det er ingen spesielle kontraindikasjoner for bruk av våre produkter. Når det gjelder Densitive, bør denne behandlingen ikke brukes dersom du er allergisk mot noen av ingrediensene (taurin, grønn te, druekjerneolje, sink). Dersom du tar jerntabletter, må du ikke bruke Densitive-produkter før tre timer etter inntak. Av sikkerhetsgrunner fraråder vi bruk av Densitive under svangerskap eller amming.

Kan jeg kjøpe Kérastase-produkter online eller på postordre?

Kérastase-produkter kan kjøpes på nettet i USA, Canada, Russland og Frankrike. I alle andre land er det kun i Kérastase-frisørsalongene du kan kjøpe Kérastase-produkter.

Hvor kan jeg kjøpe Kérastase-produktene?

Hvert land har et eget Kérastase-nettsted der man finner en liste over salonger, slik at du kan komme i kontakt med de Kérastase-hårrådgiverne som befinner seg nærmest deg, ut fra de personlige opplysninger du kommer med. Alle Kérastase hårrådgivere har tillatelse til å selge våre produkter.

Jeg er selv frisør, og kunne tenke meg å selge Kérastase-produkter. Hvordan bør jeg gå frem?

Dersom du ønsker å selge våre produkter, må du kontakte kundeservice i Norge é, på telefonnummer + 47 67 11 27 50 De vil gi deg kontaktopplysningene for den representanten du kan kontakte.  Vi takker deg for interessen du viser for vårt merke.