Veldig personlig pleie for eksepsjonelt hår

Kérastase lar seg inspirere av dagens moderne kvinner, og fortsetter å kontinuerlig utvikle skreddersydde produkter og behandlinger som oppfyller ønsket om ekspesjonelt hår.

Veldig personlig pleie for eksepsjonelt hår

Kérastase lar seg inspirere av dagens moderne kvinner, og fortsetter å kontinuerlig utvikle skreddersydde produkter og behandlinger som oppfyller ønsket om ekspesjonelt hår.

About us Article 1 Kerastase
About us Article 3 Kerastase

About us Article 4 Kerastase
About us Article 5 Kerastase

The Best Sellers

From every pack, a few rise to the top. These are the iconic products that prove most popular among our hairdressers and fans around the world, each with its own way of revealing beautiful, healthy hair.

Find the products most suitable for you hair.
DISCOVER BEST SELLERS
0
0
Nectar Thermique Packshot new

Nectar Thermique

Nectar Thermique fra Kérastase er en melk som motvirker kruset hår ved føning av middels tykt til tykt tørt hår. Det forskjønnende produktet beskytter tørt hår mot varmestyling, og inneholder polymerer som motvirker uttørking for å tilføre næring, løse opp floker, glatte ut og gi glans til tørt hår. Det tilfører en shot med essensielle næringsstoffer som øker produktets evne til å nære og styrke håret. Det næringsrike produktet fungerer som en termisk beskyttelse på 230 °C for hår som utsettes for stylingredskaper, og har en lett hvit, kremet tekstur. Opptil 80 % mindre krus umiddelbart etter påføring.* Korkene er laget av 45 % resirkulert plast**. *Resultater fra instrumenttest etter påføring av Nectar Thermique **Flaske ekskl. kork

MER INFORMASJON
0
0
Bain Force Architecte Resistance 250ml 01 Kerastase

Bain Force Architecte

Bain Force Architecte er et hårbad som er utviklet for svekket og skadet hår. Egnet for daglig bruk for å bygger opp igjen hårstråene og beskytte mot fremtidig skade.

MER INFORMASJON
0
0
Masque Force Architecte Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Force Architecte

Masque Force Architecte er en maske utviklet for svekket og skadet hår. Den behandler hårstrået innenfra og styrker og reparerer det.

MER INFORMASJON
0
0
Ciment Anti-Usure Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Anti-Usure

Ciment Anti-Usure er pleie utviklet for svekket og skadet hår. Ciment Anti-Usure bidrar til å gjenoppbygge håret og forebygger mot bristede hårstrå. Resultatet er et sterkere og mer motstandsdyktig hår.

MER INFORMASJON
0
0
Ciment Thermique Resistance 200ml 01 Kerastase

Ciment Thermique

Ciment Thermique er en varmebeskyttende leave-in for svekket og skadet hår. Den gjenoppbygger øyeblikkelig hårstrået og gir det styrke og fasthet.

MER INFORMASJON
0
0
Masque Therapiste Resistance 200ml 01 Kerastase

Masque Thérapiste

Masque Thérapiste er en dyptvirkende maske til svært skadet og overbehandlet hår. Den reparerer håret innenfra og gir det ny styrke og elastisitet. Hårstråene styrkes og får nytt liv.

MER INFORMASJON
0
0

Bain Extentioniste

Styrkende og forlengende sjampo for svekket hår som trenger økt styrke og motstandskraft.

MER INFORMASJON
0
0

Fondant Extentioniste

Denne kremede og lett teksturerte balsamen byr på en gjenoppbyggende behandling som skånsomt, men effektivt fjerner floker for enkel gjennombørsting uten knekte hår, og en gjennomgående silkeglatt gjennomskylling. Beriket med ceramider og maleinsyre, pleier den umiddelbart svakt og sprøtt hår med aktive og gjenoppbyggende partikler som styrker hårlengde. Hårkvaliteten blir synlig forbedret i lengdene, og hårfiberen forsegles, beskyttes og repareres for en jevn og flokefri overflate.

MER INFORMASJON
0
0

Masque Extentioniste

Denne dype restaureringsmasken er ideell for tørt og sprøtt hår, og trenger inn i håret for å pleie og gjenopprette hårstråets sunne glans. Skadet og sprøtt hår forsterkes og gjør det mykt og skinnende. Formelens aktive stoffer, levert gjennom Creatine R og Acid Maleic, bidrar til å styrke hårfibrene for å styrke hårstråene helt ut i tuppene. Forebygger splittede hårtupper og brukne hår, slik at håret kan nå nye sunne lengder.

MER INFORMASJON
0
0
Densimorphose Densifique 120ml 01 Kerastase

Densimorphose

Mousse Densimorphose er et skumserum som gir øyeblikkelig fylde og volum, og som gjør hårmassen tykkere. Ideell for tynt hår. Håret får spenst og fylde.

MER INFORMASJON
0
0
Bain Densite Densifique 250ml 01 Kerastase

Bain Densité

Hårbad som gjør håret tykkere, gjenoppretter volum, fylde og spenst for hår som er i ferd med å bli tynt. Håret blir tykkere og fyldigere.

MER INFORMASJON
0
0
Fondant Fluidealiste Discipline 200ml 01 Kerastase

Fondant Fluidéaliste

Pleie for fint til normalt uregjerlig hår som trenger utglatting og kontroll. Håret blir mykere og beskyttes mot brusing. Gir en lett og myk finish.

MER INFORMASJON
0
0
Masque Curl Ideal Discipline 200ml 01 Kerastase

Maskératine

Maskératine er en maske for tykt og uregjerlig hår med tendens til brusing som trenger å glattes ut. Håret blir mykt, glatt og lett.

MER INFORMASJON
0
0
Spray Fluidissime Discipline 150ml 01 Kerastase

Spray Fluidissime

Behandlende spray for uregjerlig hår som trenger å glattes ut og bli mer letthåndterlig. Unike varmebeskyttende midler beskytter håret mot brusing og fuktighet i opptil 72 timer.

MER INFORMASJON
0
0
Bain Vital Dermo Calm Specifique 250ml 01 Kerastase

Bain Vital Dermo-Calm

Dette rensende, lindrende hårbadet rengjør hodebunnen og tilfører fuktighet, slik at irritasjoner og betennelser dempes. Håret føles lett og behagelig, mens hodebunnen blir fri for kløe og ubehag.

MER INFORMASJON
0
0

Bain Divalent

Specifique Divalent er en balanserende hårpleierutine fra Kérastase til fet hodebunn og tørre lengder. Serien har dobbeltvirkende effekt for å regulere talgsyklusen ved å rense hodebunnen i dybden og samtidig tilføre næring til hårfiberen.

MER INFORMASJON
0
0

Bain Régénérant

Revitaliserend shampoo som er beriket med hyaluronsyre, abyssine og E-vitamin. Fjerner skånsomt urenheter fra hodebunnen og hårfibrene. Håret blir mer næret og fuktet.

MER INFORMASJON
0
0
Cure Densifique Densifique 30x6ml 01 Kerastase

Cure Densifique

Hodebunnsbehandling for kvinner med hår som er i ferd med å bli tynt. Dette programmet gjør håret tykkere og fyldigere samt øker aktiviteten i hårsekkene, slik at håret ser tykkere ut.

MER INFORMASJON
Vi møtes i salongen

Din nærmeste Kérastase-frisørsalong er mye mer enn bare et sted du kan få stusset håret eller utført en enkel hårklipp. Du kan også bestille time for en personlig hårdiagnose.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image Norway

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.