Hero banner illustration for Salon Signature Rituals Article Kerastase
Salongbehandlinger

Salongbehandlinger

Når du sitter i frisørstolen skulle du ønske at du kunne forlenge hodebunnsmassesjen bare noen få minutter til. Vi har utviklet en serie med spesifikke hårritualer knyttet til dette øyeblikket.

Som fagpersoner innenfor hårpleieopplevelser har vi forlenget vår herlige hodebunnsmassasje, inkludert skånsomme bevegelser som bidrar til å slappe av og innlemmet subtile dufter som lar deg drømme deg vekke med lukkede øyne.

Med utgangspunkt i ritualet du har valgt, mottar håret og hodebunnen din en skånsom og samtidig grundig pleiesekvens som behandler håret i dybden, fra rot til tupp. Oppdag menyen med ritualer og finn en salong i nærheten av der du bor for å avtale en time.

Fusio-Dose

Fusio-Dose-ritualet er den mest personlig tilpassede tjenesten som Kérastase tilbyr, og er utelukkende tilgjengelig i frisørsalonger. Med opp til 20 mulige kombinasjoner. Resultatene er synlige umiddelbart. Behandler to store hårproblemer, for eksempel tørt hår, skadet hår, brusete hår, tungt hår og livløst hår.

Lær mer

Det er ingenting som kan slå det. Føning er flott, men føning etter bruk av Fusio-Dose betyr at håret mitt holder seg blankt og reparert også etter flere vask.

MAGGIE, 28, LONDON

Chronologiste: Regeneration

Chronologiste er spesielt utviklet for de som ønsker den ultimate luksusen for håret, og er en mirakuløs eliksir som renser og gjenoppliver livløst hår. Den omfatter spesifikke kaviarlignende perler som blandes inn i masken bare øyeblikk før påføring. Hodebunnen lindres og regenereres, håret blir reparert og får ny spenst og styrke, hårstråene blir silkemyke og voluminøse.

Salon Signature Rituals Article 3 Kerastase

Elixir Ultime: Gjør håret glansfullt

For å oppleve alt det utsøkte oljer har å by på utføres dette ritualet i fem trinn med Elixir Ultime-olje, produktet som har vært så populært i media, for å skape en rekke blandinger som er skreddersydd for håret ditt. Med en avslappende massasje og en tilpasset oljepåføringsteknikk trenger de aktive ingrediensene i oljen lettere inn i håret og gir et mykere hår med naturlig glans og mer spenst.

How to apply video Cover image
Salon Signature Rituals Article 4 Kerastase

Hår-detox: Anti-forurensning-rituale

Ordentlig pleie av hodebunnen blir alt for ofte tilsidesatt, og er hovedårsaken til mange hårproblemer inkludert fett hår, hårtap, flass og kløe. De forurensede omgivelsene vi lever i gjør saken enda verre. Detox-protokollen inneholder en spesifikk dobbeltrensende gest som omfatter den dyptrensende leiremasken Masquargil og sonisk rensing med Clarisonic-hodebunnsbørsten som er utviklet til denne eksklusive salongspesifikke Kérastase-behandlingen. Prikken over i-en: en generøs massasje med Masque Apaisant, en fornyende gelkrem som er utviklet for å styrke kvaliteten på hår og hodebunn.

Spécifique: Protokoll for behandling av hodebunnen

Vi har perfeksjonert vår historisk avanserte kunnskap når det gjelder hodebunnen, og gjort vår ekspertise om til salongprotokoller som består av pleiende produktserier rettet inn mot de 3 største hodebunnsproblemene: eliminering av flass, lindring av sensitiv hodebunn, forebygging av hårtap og detoksifisering av fet hodebunn. Hvert problem behandles i 3 etapper, inkludert den presise påføringen av Kérastase-kuren for hodebunnen, ved hjelp av Micronizer, som gjør kuren enda mer effektiv. Kombinasjonen av skånsom behandling, presise påføringer og produkter med topp ytelse, som gjøres med pleiende håndbevegelser av våre ekspertfrisører, gir deg en sunn hodebunn og resultater som varer.

Salon Signature Rituals Article 5 Kerastase

De 3 hodebunns-protokollene

Protokol for fjerning av flass

Bidrar til å eliminere tørt og fett flass - Renser hodebunnen - Stimulerer biologisk hodebunnsaktivitet for økt hodebunnskvalitet - Håret blir mykt, lett og glansfullt

Protokoll for lindring av hodebunnen

Lindrer ubehag i hodebunnen slik som svie, rødhet, kløe og prikking - Eliminierer urenheter i hodebunnen - Lindrer, forfrisker og tilfører fuktighet til hodebunnen - Håret tilføres ny energi og føles lett og føyelig

Protokoll mot hårtap

Stanser for tidlig aldring av hårfolliklene - Stimulerer biologisk hodebunnsaktivitet for økt hodebunnskvalitet - Regenererer hårets metabolisme - Tilfører tekstur og gir øyeblikkelig volum og fylde

Vi møtes i salongen

Din nærmeste Kérastase-frisørsalong er mye mer enn bare et sted du kan få stusset håret eller utført en enkel hårklipp. Du kan også bestille time for en personlig hårdiagnose.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.