Hair diagnosis tool Kérastase with Emily Background
ONLINE ANALYSEVERKTØY

HÅR- OG HODEBUNNSANALYSE

Kérastases online analyseverktøy vil hjelpe deg på rett spor i søken etter den perfekte hårpleierutinen. 


VAKKERT HÅR STARTER MED EN GOD ANALYSE


Dette er grunnen til at vi har utviklet et sofistikert online analyseverktøy til hår og hodebunn. Det er en enkel, morsom måte å samle alle dine hårbekymringer på ett sted, for så å motta en omfattende hårpleierutine. I en rask, men grundig prosess på ca. 2 minutter, samler vi alt vi trenger å vite om din hårtekstur, hårtilstand, samt informasjon om dine hårbekymringer og livsstil. På den måten kan vi hjelpe deg med å oppnå ditt sunneste, vakreste hår. Du kan til og med kjøpe våre anbefalte produkter med det samme. Resultatene kan utgjøre en stor forskjell for håret ditt! 

2 MINUTTER SOM KAN GI HÅRET DITT NYTT LIV!

Emily with advanced algorythm for her hairLurer du på hvilke Kérastaseprodukter som passer best til dine hårbehov? Sliter du med å identifisere hvilken sjampo som vil være den perfekte til håret ditt?  

Ingen grunn til bekymring! Vi har laget et sofistikert online analyseverktøy, basert på en avansert algoritme. Hår- og hodebunnsanalysen hjelper deg med å finne din perfekte hårpleierutine!

EN SKREDDERSYDD ANALYSE ER HEMMELIGHETEN TIL VAKKERT HÅR

Siden 1964 har Kérastase fulgt det mektige prinsippet om luksuriøs hårpleie basert på en avansert analyse. Den gang var tilnærmingen banebrytende, og den forblir en viktig del av vår metode. Vi mener faktisk at en hår- og hodebunnsanalyse er enda mer relevant i den moderne verden. Våre fartsfylte liv og ulike miljøer gjør at håret forandrer seg konstant. Den eneste måten å holde det i sjakk er å følge opp regelmessig og omstille seg etter hårets behov.

Kérastase hair expertise

PRØV VÅR ONLINE HÅR- OG HODEBUNNSANALYSE

FOR EN PROFESJONELL OPPLEVELSE HJEMME

 Kérastase professional diagnosis with an hair stylist

Kérastases nye online analyseverktøy til hår og hodebunn tar den profesjonelle analyseprosessen ut av frisørstolen og inn i hendene dine. Det gir deg muligheten til å utføre en grundig sjekk av håret ditt og følge opp dine mål for håret med profesjonell veiledning. Metoden er den samme som frisører bruker i salongen. Med enkel veiledning og et brukervennlig verktøy kan analysen utføres på kun to minutter. Grundig, men effektivt.

Til slutt får du anbefalt en skreddersydd rutine du kan følge hjemme, i tillegg til produkter du kan bestille med det samme - akkurat som hos frisøren. Du kan utføre analysen hvor som helst, når som helst, så lenge du har tilgang til internett. Du er kun et par klikk unna ekte hårlykke!

  Preview of the Kérastase hair diagnosis

HVA FÅR DU?

  Genesis range visual

En personlig hårpleierutine

     Kérastase girls with Elixir Ultime Hair Oil

De beste anbefalingene

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.