BLOND ABSOLU

Definisjonen av den blonde ambisjonen

Å være blond er et tankesett, men å være en ekstrem blond er en helt annen ting. Forstå psyken til kvinnen som aldri nøyer seg med litt.

Vi anser alltid å farge håret blondt som et dristig trekk, men det finnes kvinner med blondt hår, og så finnes det kvinner med blondt hår. Noen vil ha solkyssede striper, kanskje hakket lysere nyanse enn hva de ble født med, andre er litt mer ... ekstreme.

Det kan være en reell hårpleieutfordring å bli blond for blekeavhengige som stadig ønsker den blekeste nyansen, blondiner som begynner med en mørkere base, samt de som har naturlig teksturert, tørt eller krusete hår. Vi anser disse blondinene som de mest dristige og de mest kompromissløse. De er på en måte de ultimate ikonene for den blonde tankegangen som sier at du aldri skal unngå et dristig trekk. Du bør heller ikke nøye deg med mindre enn det beste i livet — heller ikke innen hårpleie.

Ekstreme blondiner er de som hørte advarslene, men gjorde det allikevel. Mødrene deres sa at jenter med naturlig mørkt hår ikke ser bra ut som blondiner. Vennene deres sa at de bør ta det rolig med bleking. Frisørene deres sa at fargebehandling i seg selv var utfordrende nok på deres naturlige hårtekstur.

«Det stemmer ikke, sa de. Jeg vil være blond, jeg kommer til å bli blond og ingenting kan stoppe meg. »

Kérastase hyller alle blondiner som ble advart, men gjorde det allikevel. Det ligger i deres natur og viljestyrke, og det fører til at vi leter etter de fineste ingrediensene og utvilker banebrytende formler, som muliggjør at vi alle kan være blonde hvis vi bare er tøffe nok. Deres behov førte til Cicaextreme, det neste nivået av blonde hårpleieprodukter, inspirert av instinktet av å gå for det ekstreme.

Til de som fortsatt nøler: her er noen vanlige myter om å bli blond, og hvordan de kan løses med riktig Cicaextreme-rutine.

Myte #1: Håret ditt er for mørkt til å bli blondt.

Mange av oss har blitt fortalt at hvis du har naturlig mørkt hår, vil blondt hår se feil ut på deg. Vi er uenige. Vi synes blondt kan se fantastisk ut på hvem som helst. Det er bare å samarbeide med frisøren din om å finne den perfekte tonen, og deretter bruke fargebalanserende produkter for å holde det slik.

Det er sant at mørkere hår krever mer bleking for å fjerne riktig mengde pigment og oppnå den ønskede blonde nyanse. Denne prosessen kan svekke håret, slik at det blir utsatt for tørrhet og knekte hårstrå. For å motvirke denne effekten må du legge til enkelte Cicaextreme-produkter i Blond Absolu-rutinen din. Ekstra dristighet betyr ekstra forsiktighet.

Myte #2 Hvis du fortsetter å bleke håret ditt vil det falle av.

Ikke hvis du har en frisør som vet hva de driver med. Blekeavhengige er en sjelden rase. Nok er aldri nok. De vil ha det dramatiske utseendet, men hårrøttene er ikke like begeistret. Derfor befinner de seg stadig i salongstolen med bleking i håret.

Hvis du ønsker mer bleking, men bekymrer deg for at prosessen ødelegger håret ditt, kan du jobbe med frisøren din for å finne ut nøyaktig hvor mye håret ditt tåler. Når du finner grensen, kan du holde deg der. Alt du trenger er riktig hårpleierutine for å hindre håret ditt i å tørke ut og motvirke knekte hårstrå. Cicaextreme er din venn.

Rutinen for blekeavhengige

Myte #3: Krøllete hår er allerede vanskelig å jobbe med, så vil du virkelig blande blekeing inn i blandingen?

Ja, hvorfor ikke? Det vil jeg! Dette er hva den krøllete jenta svarer til de som sier at det blir too much hvis hun blir blond. Hun er ikke for mye. Hun er helt perfekt. 

Det er sant at krøllete hår er utsatt for tørrhet, en utfordring som kan forsterkes ved å bleke håret, men det er ingenting å være redd for. Det betyr bare at du trenger ekstra fuktighet, og det er det Cicaextreme er til for. Vår nye hyaluronsyre-duo trenger dypt inn og forsegler hårstrået, slik at ditt lyse, krøllete hår forblir mykt og smidig. Alt som trengs er behandlinger om dagen og natten, samt litt ekstra pleie i helgene.

Rutinen for krøllete blondt hår

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.