Article InSalonRoutine 01 Kérastase

Curl Manifesto: Kérastases omfavnelse av krøller – i salongen og hjemme

Curl Manifesto er Kérastases nye serie for luksuriøs hårpleie, utviklet for alle typer krøller.

Article InSalonRoutine 02 Kérastase

For å sikre at vi kan tilby kvinner med krøller den beste opplevelsen og tilpasse hårpleierutinen til deres behov, har vi rådført oss med to eksperter på området: Vernon Francois, kjendisfrisør og pedagog, og Aude Livoreil, hår- og hodebunnekspert.

Vernon Francois om Curl Manifesto:

« Nå vet jeg at det er mennesker rundt om i verden som kan bruke Kérastase til alle hårteksturer og føle seg inkludert i den luksuriøse sfæren,» sier Francois. «Jeg har en hands-on-tilnærming til alt, noen ganger vet jeg kanskje ikke hvordan jeg skal behandle eller klippe håret før jeg tar i det, før jeg har fått spurt om historien om hvordan håret har blitt slik det er i dag. Derfor må man virkelig være interessert. Vis respekt, spør spørsmål.» 

Article InSalonRoutine 04 Kérastase

Alle har forskjellig hår og hodebunn, og som et profesjonelt merke forstår Kérastase viktigheten av hår- og hodebunnsanalyse og hvor stor betydning tilpassede produkter og hårpleierutiner har. Derfor har vi lansert den nye Curl Manifesto-serien. I salongene tilbyr Kérastases eksperter gode råd om hårpleie, og nedenfor får du våre beste tips til hvordan du kan pleie krøllene dine hjemme.

Les mer: Finn hårpleierutinen for deg og for dine unike krøller.Frisørenes tips til vakre krøller hjemme:
Vask og sjamponering
Bruk fingrene for å løsne håret og få ut floker når du skyller håret etter sjamponering. Krøllete hår er skjørt når det er vått, så pass på å holde fingrene godt fra hverandre, dette vil bidra til å redusere floker.

Balsamering
Gni balsamen inn i hendene og påfør fra midten av hårlengden ned mot hårspissene. For best mulig resultat bør denne fasen gjøres hurtig for at balsamen virkelig skal trenge inn i hårfibrene når håret er vått.

Fukt, fukt og fukt
Krøllete hår har en tendens til å bli tørt, derfor er fuktighet nøkkelen til å bekjempe krusete hår og knekte hårstrå. Creme de Jour Fondamentale er en leave-in-behandling som gir håret den næringen det trenger. Bruk fingrene og tvinn tuppene for å fremheve krøllenes fasong. Dette må gjøres raskt mens håret fremdeles er vått for å få best mulig effekt.

Les mer: Refresh Absolu – Et must-have produkt for livlige krøller

Lufttørk
Lufttørk håret når du har muligheten. Dette begrenser skader, dehydrering fra varmestyling og reduserer krusete hår. Dersom du likevel må bruke hårføner, prøv å føn det på medium varme og bruk varmebeskyttelse. Bruk gjerne Creme de Jour Fondamentale fra Curl Manifesto, for optimal varmebeskyttelse. .

Minimer knekte hårstrå
Dersom du ikke har tid til å lufttørke håret, er et godt tips å bruke et mikrofiberhåndkle først. Press krøllene forsiktig i håndkleet for å fjerne fukt uten å skade krøllene dine.

Frisk opp krøllene mellom hårvask
Å sjamponere krøllete hår for ofte kan føre til at det blir tørt, krusete og skadet. Curl Manifestos Refresh Absolu er det reddende produktet og frisker opp, tilfører fuktighet og gjenoppretter krøllenes tekstur og form mellom hver hårvask.

I salongen

I salongen var det mange kunder som ønsket en behandling som umiddelbart ga nytt liv og sprett i krøllene. Kérastase lyttet og utviklet et nytt konsentrat som blandes med en booster: Fusio Dose Curl Nourishing Treatment. Denne gir umiddelbart næring til hårfibrene med 88 %.

Article InSalonRoutine 05 Kérastase

Article InSalonRoutine 06 Kérastase

Behandling for veldig krøllete hår med høy porøsitet:
For de med krøllete eller veldig krøllete hår med lav porøsitet, finnes det en rutine og service som fremhever tekstur og form og tilfører fuktighet. Dette er et 4-stegsritual som starter med Bain Hydration Douceur, en sjampo som renser håret samtidig som den tilfører fuktighet. Deretter brukes Fusio Dose som reparerende behandling. Creme de Jour Fondamentale er en balsam som gir håret form og definisjon og beskytter håret mot fukt, mens Gelee Curl Contour fremhever og gir krøllene hold uten at håret blir stivt. 

Behandling for veldig krøllete hår med høy porøsitet: For deg med veldig krøllete hår og høy porøsitet finnes det en dypt fuktighetsgivende behandling. Denne behandlingen følger de samme stegene som forrige rutine, men har et ekstra trinn: Masque Beurre Haute Nutrition, en hårmaske for dyp fuktighetsgivende pleie. Denne brukes etter Fusio Dose og før balsam.

Article InSalonRoutine 07 Kérastase