Curl Manifesto: Ingrediensene for krøller verdt å ha på radaren

Oppdag fordelene i Kérastases nye Curl Manifesto-serie, formulert med to superingredienser som krøllene dine vil elske.

Curl Manifesto er Kérastases nyeste serie spesielt utviklet for krøllete hår. Luksus møter vitenskap i en serie bestående av 6 hårpleieprodukter, utviklet for å gi krøllene dine den perfekte kombinasjonen av fuktighet, tekstur og næring. For optimalt resultat utnyttes to aktive ingredienser i hele Curl Manifesto-serien – Manukahonning og Ceramid. Vil du gi krøllene dine den behandlingen de fortjener? Les mer om hvordan og hvorfor disse ingrediensene spiller så viktige roller i denne profesjonelle kvalitetsserien.

Manukahonning: Fordelene

Kérastases manukahonning, hentet fra New Zealand, er rik på næringsstoffer og har helt spesielle egenskaper som tilfører håret vital fuktighet og glans. De naturlige hårfibrene gjenopprettes slik at håret styrkes og blir mer motstandsdyktige mot å knekke. Manukahonning er en av hovedigrediensene i serien Curl Manifesto og booster håret med næring, gjenoppretter vitaliteten og gir krøllene dine en glansfull look. 

 

Ceramid: Fordelene

Etter fire års forskning har man oppdaget at ceramid passer perfekt mellom hårfibrene i skjørt hår. Ceramid har en styrkende effekt på skadet og svekket hår og beskytter krøllene mot de ytre miljøbelastningene det til daglig utsettes for. I tillegg gjenoppretter ceramid elastisitet og spenst og etterlater håret mykt med et sunt utseende.

Ceramid brukes som ingrediens i hele Curl Manifesto-serien. Med sin utrolige affinitet til hårfibrene, styrkes håret etter hver bruk. Ceramid har en effekt på selv det mest skjøre håret.

Les mer: Refresh Absolu – Et must-have produkt for livlige krøller

Superduoen Manukahonning og Ceramid 

Så, hva kan du forvente av disse ingrediensene? Manukahonningens fuktighetsgivende egenskaper kombinert med ceramids styrkende effekt utgjør en gamechanger for krøllete hår i den nye Curl Manifesto-serien. Resultatet er vakre, sunne og livlige krøller som er 87 % sterkere, 83 % mer hydrert, 74 % mer definerte og med en perfekt tekstur og livlighet. (Testet etter påføring av Bain Hydration Douceur, Masque Beurre og Refresh Absolu).

Den komplette serien består av 6 hårpleieprodukter:

Sjampo – Bain Hydration douceur, balsam – Fondant Hydration Essentielle, hårmaske -  Masque Beurre Haute Nutrition, hårkem – Creme de Jour Fondamentale, krølleoppfriskende spray – Refresh Absolu og en definerende gelkrem – Gelée Curl Contour.

  

 

Oppdag hele Curl Manifesto-serien her.