Article Routines 01 Kérastase

Finn hårpleierutinen for deg og for dine unike krøller

En personlige hårpleierutine er nøkkelen for å fremheve dine naturlige krøller, enten du har mykt bølget hår eller små krøller med sprett. Finn den beste rutinen for akkurat dine krøller her.

Article Routines 02 Kérastase

Krøller kommer i alle former og fasonger, alt fra myke løse bølger til nydelige z-formete krøller til små krøller med sprett. Disse forskjellene er imidlertid mye mer enn bare form og fasong. Alle typer krøller og bølget hår trenger en tilpasset hårpleierutine for å se vakre ut dag etter dag.

Å pleie krøllene dine krever ikke så mye jobb, og om du finner den riktige rutinen for nettopp ditt hår, kan stylingen bli en lek.

Nedenfor avslører vi 3 enkle rutiner for forskjellige typer krøller, hvor alle bruker vår nye serie Curl Manifesto, en serie spesielt utviklet for å gi krøllene dine den pleien de fortjener.

Rutine 1: Bølget hår

Vår første rutine er laget for deg med bølget hår. Noe som kjennetegner denne hårtypen er at det ikke er spesielt fett eller tørt, og selv om det har lett for å bli krusete har det likevel en tendens til å reflektere glans ganske godt. Denne rutinen er for deg med bølget hår, alt fra fine og tynne bølger som er enkle å style, til fyldige bølger som har lett for å bli krusete. 

Article Routines 03 Kérastase

Hårvask: En enkel 4-stegsrutine starter med sjampo – Bain Hydration Douceur, for å fjerne produktrester. Sjampoen er mild og renser skånsomt hår og hodebunn samtidig som den tilfører dyp næring og fuktighet.

 

Behandling: Etter sjamponering behandles håret med en leave-in balsam - Fondant Hydration Essentielle fra Curl Manifesto-serien. Dette er en ultralett krem som tilfører håret ekstra fuktighet uten å tynge.

 

Styling: Når det kommer til styling kan man velge mellom to alternativer: Creme de Jour Fondamentale, et leave-in produkt som reduserer krus og tilfører fuktighet for myke og hydrerte krøller, eller Gelee Curl Contour, en gelkrem som definerer og fremhever krøllenes natulige form uten at håret blir stivt.

 

Mellom hårvask: Refresh Absolu er vårt reddende produkt mellom hårvasken. Sprayen gir krøllene en oppfriskning, tilfører fuktighet og etterlater krøllene glansfulle og spenstige.

Les mer: Refresh Absolu – Et must-have produkt for livlige krøllerArticle Routines 04 Kérastase

Rutine 2: Krøllete hår

Vår andre rutine er laget for krøllete hår, alt fra løse krøller til tette korketrekkerkrøller som har mistet sin glans og livlighet. Kjennetegn for denne hårtypen er mangel på fuktighet og glans. Håret er ofte tørt, krusete, flokete og har lett for å knekke, derfor trengs det ekstra pleie.

Hårvask: Start med å rense hår og hodebunn med den milde Bain Hydration Douceur. Sjampoens kremte konsistens nærer og tilfører håret rikelig med fuktighet.

Behandling: I stedet for balsam er fungerer det bedre å pleie denne hårtypen med en hårmaske. Vi anbefaler Masque Beurre Haute Nutrition, en fyldig og dyptgående behandling som gir ekstra næring og gjør håret mykt, samtidig som den gjør det lettere å løsne floker (noe som resulterer i færre knekte hårstrå).

Styling: Stylingproduktene i Curl Manifesto-serien hjelper deg å oppnå den looken du ønsker. Creme de Jour Fondamentale håndterer krusete hår og takket være den kremete formelen etterlates krøllene silkemyke. Gelee Curl Contour bidrar med å definere og gjøre krøllene spenstige og glansfulle. Vi anbefaler å bruke et av disse to produktene, eller om nødvendig, begge to for fuktighet og glansfulle krøller.

Mellom hårvas: Refresh Absolu er redningen som frisker opp, definerer og fukter krøllene dine mellom hver hårvask. Krøllene etterlates freshe og livlige.

Rutine 3: Veldig krøllete

Denne rutinen er laget for krøller, alt fra veldig krøllete hår til z-formede krøller. Denne typen krøller er en av de mest skjøre hårtypene og krever derfor ekstra god pleie.

Article Routines 05 Kérastase

Hårvask: Bain Hydration Douceur er hjørnesteinen i alle våre rutiner for krøller. Den renser hår og hodebunn skånsomt samtidig som den fjerner produktrester. Den kremete teksturen tilfører næring og fuktighet til de vakre krøllene dine.

Behandling:
Denne typen krøller fungerer også bedre med en hårmaske i stedet for balsam. Curl Manifesto Masque Beurre Haute Nutrition er en dyptgående behandling som gir ekstra næring og etterlater krøllene silkemyke og uten floker.

Styling: 
Her anbefaler vi en duo av stylingprodukter: Start med en leave-in krem og avslutt med gelkrem for å bevare fuktigheten i håret samtidig som du får en definert look Creme de Jour Fondamentale, er en leave-in behandling som reduserer krusete hår mens Gelee Curl Contour fremhever og forbedrer krøllene dine.

Mellom hårvask:
Til slutt, Refresh Absolu, en spray som frisker opp, fremhever og fukter krøllene dine, slik at du unngår å skade håret med for hyppig hårvask.

Oppdag hele Curl Manifesto-serien her.

Article Routines 06 Kérastase