Symbiose Hero Banner Norway

Slik blir du kvitt flass

Flass er et ganske vanlig problem som mange voksne sliter med i perioder. Sliter du med irritert og flassende hodebunn har vi heldigvis de riktige produktene som pleier hodebunnen og reduserer synligheten av flass. Bli klokere på hva flass er, hvordan det oppstår og hvordan du med Kérastase Symbiose-hårpleieserie kan bli kvitt flass.

How to fight dandruff Model 1 Norway

1: EKSFOLIERING

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire består av en rensende formel med mikropeelende egenskaper som øyeblikkelig eksfolierer døde hudceller og renser hodebunnen uten å tørke ut. Det perfekte første trinnet i din hårpleierutine som klargjør hodebunnen til de aktive anti-flass-ingrediensene i sjampoen din.

Les mer

2: VASK

Symbiose Bain Créme Anti-Pelliculaire er en sjampo som fjerner flass og flak samtidig som den fukter og lindrer tørr hodebunn. Den kremede og lette formelen er velegnet for deg med sensitiv hodebunn med tendenser til flass.

Les mer

3: PLEIE

Symbiose Fondant Apaisant Essentiel er en lindrende balsam for sensitiv hodebunn og gir en intens pleie, lindrer ubehag og føles lett i hodebunnen og lengdene i håret.

Les mer

1: EKSFOLIERING

Symbiose Micro-Peeling Cellulaire er en eksfolierende behandling med mikropeelende egenskaper som også kan benyttes av deg som har en tendens til fet hodebunn med flass. Formelen eksfolierer døde hudceller i hodebunnen og forbereder den på aktive ingredienser fra antiflass-sjampoen din.

Les mer

2: VASK

Symbiose Bain Pureté Anti-Pelliculaire er en rensende sjampo spesielt utviklet til sensitiv hodebunn med tendenser til fettete flass. Den pleiende formelen fjerner flass samtidig som at den forhindrer opphoping av oljer i hodebunnen.

Les mer

3: PLEIE

For å gi håret riktig pleie, avslutt hårvasken med Symbiosis Masque Revitalisant Essential hårmasken, en intens behandling som gir fuktighet og næring og hjelper med å fjerne de resterende flassavleiringer som har satt seg fast i lengdene.

Les mer
Symbiose Model Night Serum Norway

Video Cover Symbiose Home Page Nordics
Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image Norway

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.