Bli kjent med Chroma Absolu Soin Acid Chroma Gloss for å oppnå din mest glansfulle hårfarge til nå 

Dette innovative produktet er en glossbehandling til hjemmebruk og er drevet av melkesyre, som vil få hårfargen din til å se strålende ut.

Det er første gang Kérastase presenterer noe som Soin Acide Chroma Gloss, et stjerneproduktet i Chroma Absolu-serien. Den gjenoppbyggende skyllebehandlingen med høy glanseffekt inneholder en potent blanding av Centella Asiatica og 0,7 % melkesyre. Soin Acide Chroma Gloss pleier hårfiberen intenst, samtidig som den forsegler hårets overflate for redusert porøsitet, intens mykhet og strålende glans. -For utrolig sterkt hår, med en fargeintensitet som varer lenger.


Fordelene ved stjerneproduktet, Soin Acid Chroma Gloss:

Med en gjennomsiktig flytende konsistens forvandles denne glossen til en fyldig hvit krem når den kommer i kontakt med vann.


- Håret blir 94 % mer fuktet og øyeblikkelig mykere***.
- Håret blir 96 % sterkere når det brukes i kombinasjon med Sérum Chroma Thermique, med redusert porøsitet for å opprettholde fargens intensitet lenger*
- 92 % av fargeintensiteten bevares, selv etter 6 uker.* *
- Fargen blir frisket opp, med 70 % mer strålende glans.***

* Instrumental test Soin Acid Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
** Instrumental test Bain Riche + Soin Acid Chroma Gloss
*** Instrumental test Soin Acid Chroma Gloss

Les mer: Finn Chroma Absolu-rutinen som passer deg og ditt fargede hår

 

 

Stjerneingrediensene i Soin Acide Chroma Gloss
Soin Acid Chroma Gloss er beriket med to hovedingredienser:

Melkesyre: En biobasert* ingrediens av naturlig opprinnelse. Melkesyre er en organisk syre fra AHA-familien (alfa-hydroksysyre), og er kjent for sine skånsomme, eksfolierende egenskaper og fibertransformerende evner. Den kan også "fange" mattende mineraler som kan bidra til å svekke hårets glans.


* En biobasert ingrediens er et materiale utviklet fra fornybart organisk materiale.

Centella Asiatica: En biobasert* ingrediens av vegetabilsk opprinnelse. Centella Asiatica er en medisinsk urt som hører hjemme i Sentral-Asia. Ekstrakter av denne tradisjonelle, regenerative planten er kjent for å ha hatt beroligende og antioksidantegenskaper, som er gunstig for svakt, fargebehandlet hår.

Les mer: Hvilken farge bør jeg farge håret mitt?

 

Slik bruker du Chroma Absolu Soin Acid Chroma Gloss for best resultat
Anvend én gang i uken, enten i stedet for en fondant eller hårmaske, eller etter for ekstra pleie. Påfør på sjamponert og håndkletørt hår på lengder og spisser, til håret føles
mettet. Påfør 1 dose i tynt hår, eller 2 doser i tykt/ langt hår. La virke i 1-2 minutter og skyll grundig. Unngå irritert hud eller øyeområder.

 

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.