Chroma Absolu: Den beste hårpleieserien til farget hår

Tre av fem kvinner farger håret, men 85 % er bekymrede for skade. Chroma Absolu er hårpleieserien som støtter deg.


Man må være litt tøff for å ta kontroll over eget hår og endre look. Å farge håret, slik at det reflekterer personligheten din, gir deg styrke til å uttrykke ditt sanne jeg. Enten du går for en glansfull balayage, en sterk rødfarge eller du sikter mot platinablondt hår, vil Chroma Absolu gi deg pleie så du kan begi deg ut på fargereisen.

Unngå fargeskader
Når det gjelder fargebehandlinger, er mange bekymret for å skade håret. Hårfarging kan være en stressende prosess for håret ditt, men likevel er det den mest populære behandlingen i frisørsalonger. Å bruke en hårpleierutine som er utviklet for å styrke, nære og fukte håret er nøkkelen til å kunne åpne en ny verden av fargeforandringer, som ikke vil være til skade for håret ditt. Gå til: Chroma Absolu, Kérastases nyeste serie, som er spesielt utviklet av eksperter for alle som elsker å farge håret.

Nå tilbyr Kérastase en ny hårpleieserie til farget hår, Chroma Absolu, som lar deg pleie håret fra innsiden og ut hjemmefra.
 

Nå tilbyr Kérastase en ny hårpleieserie til farget hår, Chroma Absolu , som lar deg pleie håret fra innsiden og ut hjemmefra.

Oppdag Chroma Absolu
Chroma Absolu er en komplett, tilpassbar hårpleieserie til farget hår, som gir støtte til hårfiberen fra innsiden og ut. Kérastase har en kraftfull, hudpleie-inspirert tilnærming til å bygge og opprettholde styrke i hårfiberen. Chroma Absolu utvider sitt sortiment av kraftfull hårpleie til farget hår, for et fullt spekter av nyanser, hårteksturer og frekvenser. Nå kan hvem som helst få fargen de ønsker seg, uten å måtte gå på kompromiss med langvarig fargeintensitet eller hårets integritet.

Chroma Absolu-serien består av 6 produkter som du kan bruke til å ta vare på fargebehandlet hår hjemmefra, samt 2 salongbehandlinger, som er utviklet til sensibilisert eller skadet, fargebehandlet hår. Det som er flott er at alle hårtyper kan dra nytte av denne banebrytende hårpleieserien til farget hår.

Så lurer du kanskje på hvordan sensibilisert eller skadet hår ser ut? Man kan få krusete hår som følge av farging, mattere hår eller grovere tekstur. Fargen vil falme raskere på grunn av økt hårfiberporøsitet og håroksidasjon kan oppstå, noe som fører til uønskede varme undertoner. Håret vil også oppføre seg annerledes, da sensibilisert eller skadet hår kan ta lenger tid å føne og style. Med inspirasjon fra vitenskapen er Chroma Absolu beriket med en trio av kraftfulle syrer, som hjelper både deg og frisøren din med å bevare hårets integritet og fargeintensitet.

Prøvd og testet
Chroma Absolu er per dags dato vår mest innovative og effektive hårpleieserie til farget hår, og den har blitt kjørt gjennom 14 instrumentale tester, samt en forbrukertest på mer enn 65 kvinner. Ved regelmessig bruk blir håret 96 % sterkere*, får 70 % mer glans** og fargens intensitet bevares, selv etter 6 uker*** 9/10 forbrukere sa at rutinen hjalp med å unngå at fargen falmet. Chroma Absolu tar ikke bare vare på det fargede håret ditt, men gir deg også muligheten til å være den du ønsker.

*Instrumental test Soin Acid Chroma Gloss + Sérum Chroma Thermique
**Instrumental test Soin Acid Chroma Gloss
***Instrumental test Bain Chroma Respect + Fondant Cica Chroma / Bain Riche + Masque Chroma Filler / Bain Riche + Soin Acid Chroma Gloss

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.