Blond Absolu You Dare We Care Hero Banner Article Kérastase
Blond Absolu

Du tørr. Vi pleier.

Blond er mer enn en look. Det er et statement. Blondiner er spennende. Men bleket hår blir ofte tørt. Med tid og oksidering mister blondt hår sin unike nyanse. Møt Blond Absolu, den ultrafiolette hårpleien som bevarer den blonde nyansen.

Det å bli blond er et overgangsritual. Det er noe alle bør gjøre en gang i løpet av livet. For noen er det en fase. Mens andre forblir blonde bombshells  livet ut. De gjør det til sin greie.

Blond Absolu You Dare We Care 2 Article Kérastase

HVORFOR BLOND...

 

Blondt er rent og sårbart, men samtidig tøft og dristig, uimotståelig. Blondt er alt og ingenting, samtidig. Og har du hørt at blondiner har mer moro? Det som ikke er morsomt er den uttørkende effekten blekingen har på håret, for ikke å glemme den gule tonen som dukker opp etter hvert. Men dette trenger du ikke lenger bekymre deg for.

Blond Absolu You Dare We Care 3 Article Kérastase

UENDELIGE MULIGHETER...

 

Blond er ikke en look. Det er et ubegrenset, et uendelig spektrum. Fra snøhvitt, til smørblondt, til solkyssede lokker og bleket "bronde". Det finnes ulike typer blondt for hver enkelt kvinne, for alle hårtyper, for alle årstider og stemninger.

Det finnes ingen grenser for hva du kan oppnå med bleking når du har de riktige produktene som tar vare på skjønnheten i håret.

... for de som tørr.

Ingen forstår bleking bedre enn kvinner som tørr å velge blondt, og ingen forstår pleie bedre enn Kérastase. Det er grunnen til at vi har samlet ni uavhengige kvinner som velger ulike typer blondt. De forholdene de var bekymret for og deres dypeste blonde ønsker inspirerte oss til å sette sammen den ultimate serien av pleie til blondt hår.

Katherine

Katherine’s “special mix” of honey-blonde suits her personality and her skin tone, and makes her feel confident. “One day I just said I wanted to be blonde” she says.

Grece

For ex-model and fashion blogger Grece, icy blonde makes her feel young and daring. “My hair is my signature look,” she says.

Hanalei

Surfer Hanalei has washed-out mermaid locks that keep her connected to the ocean. “To me, it has such beauty and rawness and just… magic.”

Blond Absolu You Dare We Care 8 Article Kérastase

Blondiner krever det beste.

 

Vi fant ut at alle faux-blondes har sine egne følelser og filosofier om farge og hvordan den påvirker henne. Én ting de alle har til felles? Ingen ønsker å velge mellom vakkert og sunt hår. De ønsker begge deler.

Blond Absolu You Dare We Care 9 Article Kérastase

Alt det morsomme, men helt uten risiko.

 

Det er dette kravet om kvalitet og individualitet som inspirerte oss til å lage Blond Absolu, den ultimate pleien for blondt hår. Vi har revolusjonert pleie for blondt hår med seks produkter som kombinerer tilpassede ritualer for vask, behandling og styling av håret.

Ha mot til å gjøre det. Gå for blondt. Vi står klar på den andre siden med den beste pleien for bleket hår.

Du tørr. Vi pleier.

Blond Absolu You Dare We Care 10 Article Kérastase
Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.