BLOND ABSOLU

Ta din blonde hårpleierutine til et nytt nivå

Blondiner har alltid behov for litt ekstra pleie. Slik mikser og matcher du produkter for å skape en personlig rutine som hjelper deg med å bevare din blonde look og dristige ånd.

DU GJORDE DET.  DU TURTE Å BLI BLOND. HVA NÅ?

Enten du har visst det i årevis eller akkurat har innsett det, så er det å være blond en livsstil. Du får oppleve mye moro, men med alle fordelene med den blonde livsstilen kommer også ansvar. Å bleke håret betyr at det blir litt mer følsomt. Håret trenger ekstra spesiell pleie.

Ingen grunn til bekymring. Blond Absolu er her for deg, og nå er valgmulighetene utallige.

Nylig utvidet vi sortimentet vårt av pleiende produkter til blondt hår med Cicaextreme, en kraftfull serie av svært effektive hårpleieprodukter, som du kan legge til i din vanlige blonde hårpleierutine, eller bruke alene når du trenger litt ekstra pleie. Det er enkelt, og det finnes alltid et passende produkt for deg og håret ditt.

UTNYTT HELGENE

En fin måte å gi håret ditt litt ekstra blond pleie er å sette av en helg. La det få en spesiell dag eller to, hvor du skjemmer bort håret litt ekstra for å motvirke stress, mens du forbereder og beskytter håret mot den kommende uken. Det er en ekstra forsikring for at blondfargen din holder seg balansert og vakker. -Virkelig verdt det.

Å bli blond trenger ikke å være et kompromiss. Med riktig Cica Extreme-hårpleierutine holder du alltid håret lyst og vakkert.

FOR BLEKEAVHENGIGE

Mest pleie for den mest vågale.
Hvis du ikke kan få nok av å være blond, kan du heller ikke overdrive hårpleierutinen. Du har bruk for alt. La oss gjøre det så enkelt som mulig med en dag-til-natt-til-helge-rutine som er enkel å følge.

FOR BLONDINER MED NATURLIG MØRK BASE

Stor forandring krever god pleie.
En mørk base som utgangspunkt betyr ikke at du ikke kan bli blond. Det betyr bare at du etterfølgende har behov for ekstrem pleie. Start med en daglig fargebalanserende sjampo og bruk deretter et ekstra rikt krem-hårbad i helgene. Ikke glem å supplere med hårmaske!

FOR BLONDINER MED KRØLLETE HÅR

Krøllete blondt hår har behov for eksta fuktighet.

Teksturert hår har ofte en tendens til å bli tørt, og bleking har en tendens til å forsterke effekten. Hold krøllete hår mykt og fuktet med et rikt daglig krem-hårbad, samt glansgivende hårolje og nattserum. I helgen legger du til en hårmaske med lilla pigmenter for å holde fargen i sjakk.


FOR PLATINABLONDE

De aller lyseste blonde trenger seriøs helgepleie.

Blondiner som bleker håret har den doble utfordringen med å opprettholde en balansert farge, samtidig som de ofte har veldig sensibilisert og tørt hår. Denne uke-til-helg-rutinen vil bidra til å holde begge utfordringer i sjakk døgnet rundt.

FOR STRIPEDE BLONDINER

En leave-in-hårolje lar deg lette litt på din daglige hårpleierutine.
Fremhev de lyse delene av håret ditt med daglig fargebalanserende pleie og en fuktighetsgivende balsam. Leave-in-pleie for dag-til-natt holder det blonde håret næret døgnet rundt. Boost hårfargen med en rensende sjampo i helgene.

FOR BALAYAGE-BLONDINER

En avslappet rutine for blondinene med mest liv.
Balayage handler om å være blond, men med minst mulig vedlikehold. Idéen er å holde håret lyst og hydrert mens du trekker ut tiden før ditt neste salongbesøk. Leave-in-pleie er nøkkelen og er på en måte en tilfeldig fargebalansering.

Rendez-vous at the salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.