Illustration Hero banner for About us Article Kerastase
Veldig personlig pleie for eksepsjonelt hår

Om oss

Kérastase lar seg inspirere av dagens moderne kvinner, og fortsetter å kontinuerlig utvikle skreddersydde produkter og behandlinger som oppfyller ønsket om ekspesjonelt hår.

Veldig personlig pleie for eksepsjonelt hår

Om oss

Kérastase lar seg inspirere av dagens moderne kvinner, og fortsetter å kontinuerlig utvikle skreddersydde produkter og behandlinger som oppfyller ønsket om ekspesjonelt hår.

About us Article 1 Kerastase

Svært personlig hår

Alle kvinner ønsker seg vakkert hår, men det er ikke likt for alle. Hårtype, hodebunnsproblemer, indre og eksterne faktorer er noen av variablene som kan virke inn på hårets helse. Det krever personlig oppmerksomhet og ekspertise for å kombinere alle disse faktorene og frembringe individuelt og samtidig perfekt hår. Kérastase skaper banebrytende produkter og skreddersydde ritualer for et feilfritt resultat.

Oppdag ditt eget hårrituale

Før salongopplevelsen gjennomfører du hårdiagnoseundersøkelsen online som hjelper deg med å oppsummere hva håret ditt trenger og hva du forventer deg skjønnhetsmessig. Frisøren vil komplettere denne oversikten med noen direkte kontroller ansikt til ansikt for å få en bedre forståelse av ditt hårs unike natur. Utstyrt med den direkte og den digitale undersøkelsen kan frisøren din nå dele en nøyaktig og personlig tilpasset hårpleie til deg.

 

Start hårdiagnosen din

Finne en match til håret ditt

Hjemme vil daglig pleie og sporadiske hjemmebehandlinger fortsette lenge etter salongbesøket ditt. Hemmeligheten bak vakkert hår er kontinuerlig pleie. En tilpasset rutine med lukuriøse produkter hjelper deg med å nå målene du har for håret ditt, og hjeper deg med å gjøre en skjønnhetsrutine om til luksusøyeblikk i din egen dusj.

 

Oppdag våre serier til hjemmebruk

About us Article 3 Kerastase
Vi møtes i salongen

Din nærmeste Kérastase-frisørsalong er mye mer enn bare et sted du kan få stusset håret eller utført en enkel hårklipp. Du kan også bestille time for en personlig hårdiagnose.

Omdefiner luksuriøs bærekraft

Med en ny oppdatering av den klassiske Kérastase-flasken bringes en ny følelse av personlig tilpasset stil og bærekraftig luksus til live. Den moderne silhuetten har fått elegante og harmoniske kurver. Smykkelignende korker med gulldekor fremhever den sensuelle siden av luksuriøse hårritualer, og kjennetegnes alle av sin egen farge. Det nye designet fremhever luksusopplevelsen, og reduserer samtidig overflødig vekt. Med vektløshet som inspirasjon sparer hettene alene bruken av over 45 tonn plast per år. Se nøyere på de fine detaljene på dusjskattene dine.

About us Article 4 Kerastase

En unik korsvei mellom forskere og frisører&

Kérastase var altså den første serien som ga frisøren en mer intim rolle når det gjelder utforming av hårpleie, støttet av forskerne hos L’Oréal Advanced Research. Ikoniske produkter fortsetter å dra fordel av den unike blandingen Kérastase har av ekspertise og nyskaping med en intenst sensorisk og personlig tilpasset opplevelse.

Banebrytende vitenskap

Vårt avanserte forskningsteam utfordrer den konvensjonelle kunnskapen om hår, og søker aktivt etter nye oppdagelser, løsninger og ingredienser.

About us Article 5 Kerastase

Frisørekspertise

Talentfulle frisører i Paris, Tokyo, Shanghai, Rio de Janeiro og New York tester behandlinger i sanntidssituasjoner.

How to apply video Cover image

Der vitenskap møter håndverk

Kérastase var også den første serien som ga frisøren en mer intim rolle når det gjelder utforming av hårpleie, støttet av forskerne hos L’Oréal Advanced Research. Ikoniske produkter fortsetter å dra fordel av den unike blandingen Kérastase har av ekspertise og nyskaping med en intenst sensorisk og personlig tilpasset opplevelse.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.