Emily banner Norway

Hvordan bli kvitt flisete spisser - en komplett guide

Et serum for flisete spisser, en blow-dry mist og fuktighetsgivende hårpleierutiner – oppdag de beste behandlingene for å reparere ødelagte, skadede spisser. Men det du virkelig vil vite er hvilke fuktighetsgivende produkter du skal bruke.

Split ends serum
Edine Ahbich Nutritive Norway
Split Ends Serum 2
Ingredients Nutritive Trio
FUKTIGHETSGIVENDE SERUM FOR HODEBUNNEN

NY – Nutri-Supplement Scalp Serum

Nutri-Supplement Scalp Serum fra Kérastase er et fuktighetsgivende hodebunnsserum for tørr hodebunn. Det er vår ultimate hodebunnspleie: Et niacinamidserum som tilfører vitaminer til tørr hodebunn slik at tørt hår og hodebunnen får dyp næring. Produktet har en ikke-fettete, flytende formel som tilfører vitaminer og beriker hodebunnen med næring. Den melkeaktige, raskt absorberende konsistensen fungerer som et perfekt næringstilskudd for en tørr hodebunn.

FORTELL MER

NÆRENDE OG ULTRAFORSEGLENDE KONSENTRAT FOR SLITTE SPISSER

NY – Nutri-Supplement Split Ends Serum

Nutri-Supplement Split Ends Serum fra Kérastase er et ultraforseglende serum for flisete spisser som trenger næring. Denne behandlingen for flisete spisser inneholder lipider som motvirker tørrhet og forsegler tuppene slik at de tørre tuppene bekjempes. Rik på viktige næringsstoffer som gir næring og styrke til håret.

FORTELL MER

FINN DEN PERFEKTE HÅRPLEIERUTINEN FOR DEG

Online hårdiagnose

Vi har utviklet et smart online-verktøy som kan finne den perfekte hårpleierutinen for deg. På bare 2 minutter finner vi de beste produktene for håret ditt. I en rask, men grundig prosess samler vi all nødvendig informasjon om bl.a. hårets tekstur, hårets tilstand og livsstilen din, slik at vi kan hjelpe deg godt på vei med produkter for sunnere og vakrere hår. Du kan enkelt finne en Kérastase-salong nær deg hvor du kan kjøpe produktene vi anbefaler. Opplev hårforvandlende resultater med Kérastase.

FORTELL MER

Nutritive Image 1 Norway
Nutritive Image 2 Norway
Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio Dose Two Zones Block pre footer Image

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

Two Zones Block pre footer model Image Norway

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.