GENESIS

NEVER BE AFRAID OF FALLING

Dobbeltvirkende hårpleie mot håravfall.

Homepage Genesis 1 Kérastase

Genesis never be afraid homepage Video cover

Vår første hårpleie mot håravfall for svekket hår av alle typer

Homepage Genesis 4 Kérastase
Homepage Genesis 5 Kérastase
GENESIS

Hårpleie mot håravfall for svekket hår av alle typer

Strategisk todelt tilnærming som umiddelbart reduserer håravfall ved å styrke fibrene og stimulere hårroten, for å redusere langsiktig håravfall.

Se her hvordan

VÅRE FORPLIKTELSER

Mer enn noen gang trenger verden vår omtanke og at vi tar ansvar for den verden vi er en del av. Siden 2013 har vi i Kérastase ikke bare utviklet vår kunnskap og ekspertise innen hårpleie – vi har også forpliktet oss til å minimere vår påvirkning på miljøet. Med vår ekspertise innen innovasjon fortsetter vi å finne nye måter å redusere avfall på og gjøre det mulig for kundene våre å ta mer bærekraftige valg.


Les mer

POWERTALKS

Gjennom vårt samarbeid med ideelle organisasjoner er vi forpliktet til å støtte mentorprogrammer utviklet av kvinner som tar sikte på å hjelpe unge kvinner med å styrke selvtilliten. Vi lanserte initiativet i januar 2023 i USA, og programmet vil senere bli utvidet til mer enn 10 land. Målet vårt er å hjelpe mer enn 15 000 unge kvinner over hele verden innen 2025.


Les mer

VI MØTES I SALONGEN

Din nærmeste Kérastase-frisørsalong er mye mer enn bare et sted du kan få stusset håret eller utført en enkel hårklipp. Du kan også bestille time for en personlig hårdiagnose, eller du kan spørre din frisør om særegenhetene for den salongeksklusive Fusio-Dose behandlingen. Du kan også stikke innom når det måtte passe deg for å titte igjennom og kjøpe Kérastase-produkter. Ingen avtale er nødvendig.