Det er grunnen til at vi har opprettet den suksessfulle blonde hårpleieserien Blond Absolu, slik at du kan våge å bli blond og få hårpleie av ytterste kvalitet, som du har bruk for etter et salongbesøk. 

Pleie etter bleking er helt avgjørende. Å bli blond er ikke noe som skal tas lett på. Det endrer håret ditt, bokstavelig talt. Bleking fjerner faktisk pigmentet fra håret ditt, slik at du får det lyse, blonde utseendet du ønsker. Resultatet blir at prosessen kan svekke og sensibilisere hårståene dine, og uten pleie blir bleket håret utsatt for tørrhet, skade, knekte hårstrå og vil generelt sett ikke se bra ut.


Det kan vi vel ikke ha noe av? Her er hva du trenger for å gi håret ditt optimal pleie i dagene etter bleking. 

Hårbad-i-Krem

Bain Cicaextreme
Shampoo-in-Cream

DET FØRSTE EKSTRA FUKTIGHETSGIVENDE HÅRBAD-I-KREM TIL BRUK ETTER BLEKING

Bain Cicaextreme er et transformerende, rikt krem-hårbad som løser det blonde hårpleiedilemmaet om rent eller tørt hår. Dette er en helt ny sensuell opplevelse til bleket hår, som er inspirert av de mest luksuriøse hudpleieproduktene med kraftfulle aktive stoffer, som for eksempel vår nye hyaluronsyre-duo og edelweissolje. Det ser- og føles ut som en rik dagkrem til huden, men når den påføres i håret produserer den det mest luksuriøse skummet. Le Bain Cicaextreme er et unikt nærende hårbad som vasker håret rent og mykt og er egnet til daglig bruk, eller én eller to ganger i uken dersom håret er spesielt tørt.

KJØP LE BAIN CICAEXTREMEGjenopprettende hårmaske

Masque Cicaextreme

INTENST PLEIENDE HÅRMASKE TIL BRUK ETTER BLEKING

Pleie i dybden er et absolutt must for behandling av håret etter bleking. Da våre mest krevende blondiner etterspurte en enda mer kraftfull hårmaske, svarte vi med Masque Cicaextreme. Denne dypt gjenopprettende behandlingen tar pleie for bleket hår til et nytt nivå og gir tilfredsstillende, ekstra gjenopprettende pleie. Med vår konsentrerte hyaluronsyre-duo og edelweissolje, reduserer den luksuriøse masken at håret knekker og holder blondt hår sterkt og glansfullt. Det er et flott daglig gode for blekeavhengige og perfekt helgeluksus for alle som trenger ekstra pleie. 


KJØP MASQUE CICAEXTREMEPleiende hårolje for blondt hår

Huile Cicaextreme

INTENST STYRKENDE HÅROLJE FOR BLONDINER

Det er ikke nok å bare bruke sjampo og balsam etter bleking. Svekket hår som følge av bleking trenger næring dagen lang, samt et skjold for å beskytte mot ytre faktorer. Huile Cicaextreme er en en dyrebar konsentrert hårolje som øyeblikkelig gir ekstra pleie til blondt hår. Den kommer i signaturflasken vår og er nøkkelen til total gjenoppretting etter bleking. Påfør oljen i vått hår for mer glans, eller i tørt hår som en beskyttende finish. Huile Cicaextreme etterlater håret 91% sterkere og 6 ganger mer glansfullt, samtidig som den forsegler hårets skjellag og reduserer synligheten av splittede spisser.

KJØP HUILE CICAEXTREME

Rendez-vous at the salon

Find your nearest salon

Far more than the place to get your root touch-up or an occasional trim, book an appointment at your nearest Kérastase salon for a complimentary personalized hair diagnosis.

Tjenester

Din personlige hårpleie

Fusio-Dose In Salon

Lær om den spesifikke salongtjenesten som forandrer hårkvaliteten på under 5 minutter.

De rette produktene for deg

Ta hårdiagnose-quizen for å finne ut av hvilke produkter som passer best for ditt hår.