Image for illustration of Kerastase Main header title
Reflection

Spørsmål og svar

Ofte stilte spørsmål om Reflection-serien.

Hva er Touche Chromatique?

Touche Chromatique er Kérastases første fargekorrigerende ink-in-care-behandling til fargebehandlet hår. Blandet med Masque Chromatique sikres den aller beste pleien og det beste innen fargeintegritet ved å styrke og/eller nøytralisere fargetonene mellom to fargebehandlinger.

Hva er fargekorreksjon?

Fargekorrigerende sminke er nå en skjønnhetsfavoritt blant bloggere og Instagrammere, og baserer seg på komplementariteten mellom fargene. Når man ser på et fargehjul vil farger som står direkte overfor hverandre nøytralisere hverandre. Dette kalles komplementærfarger, og hver av disse brukes for å utjevne og nøytralisere den motsatte fargen. Rødt er for eksempel direkte overfor grønt i fargehjulet og det er derfor den grønne formelen fungerer best hvis du vil dekke til rødhet i huden.

For første gang tar Kérastase denne trenden fra skjønnhetspleien og bruker vitenskapen bak komplementærfarger for å gi nytt liv til fargebehandlet hår.

Hvilken teknologi brukes i Touche Chromatique?

Touche Chromatique inneholder direkte farger som gir en varig farge ved å nøytralisere uønskede undertoner. Disse fargene ble valgt fordi de binder seg til farget hår. De brukes av ledende hårfargeeksperter over hele verden, og har den mest naturlige gjengivelsen av fargen samtidig som de beskytter hårstråene.

Hvor mange fargetoner finnes det i Touche Chromatique-serien?

Det finnes 4 fargetoner:

 • Kjølig blondt (Lilla formel) nøytraliserer uønskede gule undertoner og fremhever en kjølig blond farge.
 • Kjølig brunt (Grønn formel) nøytraliserer uønskede røde/rød-oransje undertoner og fremhever en kjølig brun fargen.
 • Kobber fremhever kobbertonene og gir et friskere kobberfarget resultat.
 • Rødt fremhever rødskjæret i håret for å gi et naturlig rødt hår.

Hvordan velger jeg den riktige fargetonen?

Etter å ha gjennomført en grundig diagnose i en Kérastase-salong, vil frisøren være i stand til å anbefale den riktige fargetonen for Touche Chromatique, og vil gi deg anbefalinger om bruken av produktet.

Når bør jeg begynne å bruke Touche Chromatique?

Du bør begynne å bruke Touche Chromatique fra den tredje uken etter en fargebehandling frem til den siste uken i fargebehandingssyklusen.

Hvor ofte bør jeg påføre Touche Chromatique?

Takket være den varige virkningen i direkte hårfarger vil en ukentlig påføring være tilstrekkelig for å sikre et homogent resultat, og unngå overbelastning av hårstråene. I gjennomsnitt ved hver tredje sjamponering.

Er det mulig å forlenge tiden mellom to fargebehandlinger med Touche Chromatique?

Touche Chromatique korrigerer fargetonene og gir håret glans og glød i lengdene og i tuppene. Produktet erstatter ikke fargebehandlingen, men gjør det mulig å bevare en kraftig farge og vakker hårtekstur lenger, mellom to fargebehandlinger.

Må jeg utføre en hudtest før jeg påfører Touche Chromatique?

Det er ikke nødvendig å foreta en hudprøve. Touche Chromatique påføres på fargebehandlet hår. Produktet påføres derimot bare på lengdene, og må ikke komme i kontakt med hodebunnen.

Hvordan klargjør jeg Touche Chromatique?

Du må bruke redskapene som følger med (skål & spatel) for å klargjøre Touche Chromatique.

 • Bruk spatelen til å dosere Masque Chromatique og plasser produktet i skålen opp til doseringslinjen (15 mL/0,5 fl.oz)).
 • Tilsett 10 pumpetrykk med Touche Chromatique til masken i skålen
 • Bland nøye for å oppnå en jevn tekstur
 • Påføres i nyvasket og håndkletørt hår (se delen om Påføring nedenfor)

Hvorfor må jeg blande to produkter?

Denne blandingen gir en ultimat konsentrasjon av direkte farger og sikrer den uslåelige ytelsen fra Reflection-maskene når det gjelder fargekorreksjon og pleie: en vakker hårtekstur fra glattende, flokeløsende og mykgjørende stoffer som beskytter hårets integritet.

Er det mulig å klargjøre denne blandingen i forkant?

Touche Chromatique må blandes umiddelbart før påføring for å sikre effekten av den direkte fargen og ønsket fargetone.

Kan jeg blande Touche Chromatique med en annen maske eller behandling?

Det anbefales ikke å blande Touche Chromatique med en annen maske eller behandling enn de som er nevnt.
Fondant Chromatique kan brukes sammen med Touche Chromatique. I likhet med Masque Chromatique, må du bruke de samme verktøyene og samme virkningstid (5 min) i tillegg til å overholde blandingsforholdet. Fordi den direkte fargen har så stor ytelse er det bare nødvendig å påføre Fondant én gang i uken.

Er det mulig å blande Touche Chromatique direkte i maskeglasset?

Touche Chromatique skal ikke blandes direkte i maskekrukken fordi forholdet ikke vil bli overholdt, og resultatet kan derfor ikke garanteres. Denne blandingen kan overskride anbefalte mengde av Touche Chromatique. De direkte fargene må oppbevares i separate forpakninger for å beskytte dem og sikre effekten.

Hva skjer hvis jeg tilsetter for mye Touche Chromatique i masken?

Resultatet vil bli for intenst eller nøytralisering vil bli for sterk. Det er større risiko for flekker på hendene. Det anbefalte forholdet ble testet for å gi best mulig fargekorreksjon og oppnå et naturlig og forsterket resultat.

Hva skjer hvis jeg ikke tilsetter nok Touche Chromatique i masken?

Resultatet blir ikke synlig nok, og nøytraliseringseffekten vil bli mindre effektiv.

Hvordan påfører jeg Touche Chromatique?

 • Sjamponer 2 ganger med valgt Bain Reflection og tørk deretter håret lett med et håndkle
 • Påfør blandingen jevnt på lengdene og i tuppene
 • La virke i 5 minutter
 • Skap skum og skyll deretter grundig

Hvor lenge skal jeg la den virke?

Den direkte fargeteknologien er svært konsentrert og effektiv. En virkningstid på bare 5 minutter er nødvendig for å oppnå et perfekt resultat.

Hva skjer hvis jeg overskrider anbefalt behandlingstid?

Hvis virkningstiden overskrides kan det gi et resultat som er for intenst, eller med ujevnheter i fargen.

Får jeg flekker på hendene av Touche Chromatique?

Touche Chromatique farger ikke hendene hvis du følger påføringsanvisningen. Juridiske myndigheter bekrefter at hansker ikke er påbudt for å bruke Touche Chromatique, hjemme eller i salongen. Hvis du påfører direkte farger direkte på hendene eller huden må du skylle øyeblikkelig med vann.

Hva skjer hvis jeg påfører Touche Chromatique på tørt hår?

Touche Chromatique er mer effektivt og absorberes bedre i vått hår. En påføring i tørt hår kan føre til ujevnheter og vil kreve bruken av større mengder produkt.

Hva skjer hvis jeg bare påfører Touche Chromatique uten Masque Chromatique?

Touche Chromatique må ikke brukes uten masken. På grunn av de direkte fargestoffene vil resultatet bli for intenst. Masken nærer håret og gir glans til fargen i tillegg til en allsidig beskyttelse.

Hvordan kan jeg redusere fargetonen hvis den er for intens?

Direkte fargemidler fjernes med sjampo. Hvis fargen er for kraftig skal du bruke en nøytral sjampo på tørt hår og massere den inn i lengdene. Skyll og påfør Masque Chromatique.

Er det mulig å påføre Touche Chromatique på naturlig/ufarget hår?

Touche Chromatique ble utviklet for å vedlikeholde fargebehandlet hår og forynge eller nøytralisere en farge. Resultatet på naturlig hår er svært svakt og anbefales ikke.

Vil Touche Chromatique endre den hårfargen jeg har nå?

Touche Chromatique vil ikke forandre den nåværende hårfargen, men forynge og forlenge en farge som har mistet gløden og/eller nøytralisere en uventet fargetone. Følg instruksjonene om påføring og dosering for å oppnå best mulig resultat.

Kan jeg påføre Touche Chromatique på røttene?

Touche Chromatique skal ikke påføres på røttene. Om nødvendig kan du bruke en kam for å påføre blandingen så tett inntil røttene som mulig.

Kommer Touche Chromatique til å endre resultatet på min neste fargebehandling?

Touche Chromatique kommer ikke til å forandre resultatet på den neste fargebehandlingen din. I noen tilfeller kan hårveksten ta lenger tid ved bruk av Touche Chromatique.

Lokalisering FINN EN SALONG

Finn en Kérastase-salong i nærheten av deg der du kan få stilt din personlige diagnose, bli kjent med salongritualer og produkter som er til salgs.